2017. április 18., kedd

Steve McClaren zostáva pozitívny, ale trvá na tom, Newcastle kúpiť útočníka

Steve McClaren dal jasne najavo, že statočný verejnú tvárou vidieť Newcastle United priaznivcov je v rozpore s vnútorným zmätku vyvolané prácu ktorý nakoniec mleté ​​aj Alan Pardew dolu.

Rok po rozčarovaný , netypicky zastrašenie Pardew prebehol k Crystal Palace, Newcastle sú tretej spodnej časti Premier League a McClaren bojuje nielen udržať si svoju prácu, ale presvedčiť Mike Ashley, majiteľ klubu, že je potrebné zmeniť náborovú politiku.

minulý týždeň bývalý tréner Anglicka, ktorý zostal v pokoji a chvályhodne meria od následných John Carver vlani v lete, sedel pred televíznymi kamerami a vydal vytrvalo pozitívnu správu o perspektívach jeho tímu na Arsenal v sobotu.Krátko nato, McClaren sa sťahoval do šatňou niekoľko yardov dole cvičisko koridoru pre viac neformálnom rozhovore s novinármi a konečne maska ​​vsunul little.Steve McClaren hovorí svojim Newcastle hráči dostať sa hýbať s Arsenal Čítajte viac

"bol som tu [v zostupe boji] predtým, nikdy som ho mal rád a stále sa mi to nepáči," povedal 54-ročný. "Je to frustruje, obťažuje, hnevá, nesklame. Ale to nie je dobré robiť nič o tom. Usilovne pracujeme na veci zmeniť; budeme držať pripojením ďalej.Chystáme sa vydržať a bojovať. "

Ak McClaren nemôže byť úplne istý presvedčiť Ashley a jeho poručíkmi porušiť svoje pravidlá pre podpisovanie hráčov vo veku nad 26 s cieľom zavedenia nejaké toľko potrebné skúsenosti a leadership, že má aspoň identifikovala taktickú stratégiu prežitia.

Akonáhle vyšlo najavo, Newcastle postrádal kaliber záložníka potrebné na splnen ie jeho počiatočnej držanie na báze plán sa vrátil k starej Pardew obrannú hru.Dúfa, že sa bude jednať o dočasné opatrenie, ale verí, že to môže pomôcť transformovať Newcastle sezónu. "Je to len na polovičný úväzok," povedal a otočil sa opäť optimistická. "Mal som veľa nočnú moru prvú polovicu sezóny, ale potom druhá polovica je to skvelý a veľký obrat. To je ten druh vecí, musíme -, a očakávajú, že

"Vždy sme hovorili, že by bolo ťažké. Dôkazy povedal práce potrebné tu. Myslím, že každý vie, že na začiatku a určite ju každý hneď vie.Všetko, čo môžem povedať, je, že sme pripravení robiť prácu a nikdy sa nestanem pesimistom. "McClaren však uznáva, že nepriaznivé výsledky niekedy spôsobili morálku. "Sapping je dobré slovo," povedal. "To je to, čo musíme vyskúšať a dostať sa od, musíme udržať mentalitu silnú, pokračovať v pozitívach." Po neúspešnej zbierke osamelého bodu z slá vnostných prípravkov proti Aston Villa, Everton a West Brom, nebolo stratené v Newcastleskej hierarchii, že sa mu podarilo lepšie začať pracovať v Middlesbrough a FC Twente, kluboch, kde mal najväčší úspech.Pre jeho časť, McClaren je pevne presvedčený, že Newcastle nie je zas až tak nefunkčné, pretože sa často objavuje.

"Je tu niekoľko naozaj dobrých ľudí v zákulisí tu," povedal. "Sú to odlišné pre niektorých ľudí v okolí, ktorí nevidia svetlo na konci tunela. Tunajší ľudia naozaj chcú, aby sa úspech to. Je tu veľa tvrdej práce sa deje v zákulisí, ktorá nie je nutne ukazovať, ale dúfajme, že v druhej polovici sezóny to bude. "

Minulý mesiac Pardew ukázal, že on byl,ustoupit ' interné politikou oboch Newcastlu a "emócie" obklopujúce klubu, ale McClaren ešte nedosiahla toho bodu.Namiesto toho sa upozorňujú, že zostup bude hroziť mala doska nepodarí podpísať vpred v tomto mesiaci. "V tejto chvíli Aleksandar Mitrovic je naša jediná fit útočník," povedal dôrazne.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése