2017. április 11., kedd

Chýba v akcii: producenti televíznych páperie pokrytie pánskeho maratóne v Pekingu

Vážený pán predseda Seb, môžete to jeden z vašich prvých priorít ako hlava IAAF pre zlepšenie televízneho pokrytia atletiku robiť? Potom, čo zostal až do skorých ranných hodín, aby sa pozerať na pánsku maratón v Pekingu včera v noci, mám niekoľko jednoduchých odporúčaní.

Po prvé, dať ľuďom na starosti živých krmív, ktorí skutočne chápu šport.Niet divu, že ľudia hovoria, že nájsť maratóny nuda pozerať na televíziu, keď sú tak zle pokryté.

V Japonsku, elitnej diaľkové bežecké preteky sú jedny z najpopulárnejších športových udalostí roka, a zatiaľ čo tam sa nachádza mnoho kultúrnych a historických dôvodov pre to, kvalita v tele víznom prenose je tiež faktor.

sledovanie maratón je trochu ako pozerať sa na futbalový zápas alebo kriket. Po dlhú dobu môže meander, bez veľa deje, než sa náhle je tu výbuch aktivity, závan vzrušenie. Bežec robí prestávku, dostane sa vzťahuje, alebo niekto nezareaguje, chýba pohyb a dostane klesol.Všetko sa mení v tých niekoľkých sekundách.

A to je pre tie chvíle budeme sledovať, trpezlivo po príliv a odliv, predvídanie pohyby, premýšľal, kto bude robiť im, a kedy. Toto očakávanie je súčasťou zážitok, rovnako ako vo futbale, alebo kriket.

Navyše producenti by nikdy odrezaný od futbalového zápasu ukázať, čo sa deje inde, potom sa vráti nájsť dva ciele boli skóroval, a len ďalej, ako by sa nič nestalo.


Je to ešte horšie, keď ste zostal až do 3 ráno sa po zerať na preteky.Stonanie z celého sveta bolo počuť cez Twitter, keď sme sa vrátili zo sledovania jedného z sedmiboji prekážok ohrieva nájsť neznámu bežec z Lesotha vedie preteky o 20 sekúnd. Držiteľom svetového rekordu, Dennis Kimetto, zmizol. Olovo Skupina asi 50 bežcov, ktorú sme usilovne sledovali zápasenie so sebou po dobu 90 minút, bez veľa deje, bola náhle fúkané seba. Ako sa to stalo?

V Japonsku, v prípade, že chýba zásadný okamih, že sa vrátiť a prehrať ju. Naozaj. Ako by ste gól. To je kľúč bit akcia.

Jedna jednoduché zariadenia používajú v Japonsku sa nazýva rozdelenie obrazovky. Viem, že Japonci majú za sebou históriu technologických inovácií, ale v skutočnosti to nie je tak ťažké.Budete mať zábery z maratónu v jednom rohu obrazovky pri prepnutí udalosti, takže tí z nás zaujíma v maratóne môže ešte nasledovať akcie. Jednoduché, nie?

Hell, môžete dokonca použiť pri re zaní preč technických disciplínach ukázať dlhší preteky stopy. Alebo vice versa. Možnosti sú nekonečné.

Namiesto toho, včera sme boli vľavo s absurdnej situácii, keď sme hľadali pozor na letmé pohľady na veľkej obrazovke na štadióne, ktorý bol ukazujúci maratón tým sledoval udalosti žiť.

aj keď som bol na BBC krik môj Twitter zdroj mi povedal, že to bolo rovnaké naprieč kanálmi a po celom svete. Michel Boeting (@ one4onesports) Poďme urobiť ďalší záznam z prekážok!Nikto prebudil sa Betclic stávkovanie live pozerať na maratón! #cynictweetAugust 22, 2015Celestine Karoney (@cjkaroney) Hej @SuperSportTV rozdeliť niekoho obrazovky? Urobili sme prebudiť na maratón nie je sedemboj,…22. augusta 2015Jon Gugala (@JonGugala) To je dôvod, prečo ľudia sa sťažujú na trati v televízii: pretože trať nie je v televízii, keď je to na TV.August 22. 2015

aspo ň som to sledoval v USA, však, kde je pokrytie maratóne odrezané úplne s zostávajúcich desiatich minútach ukázať zábery z kladivá vrhača otepľovania up.Matt Daniels (@ MattDaniels480) hode kladivom. .Pre lásku božiu…. Dúfam, že môžu sledovať záznam finálneho 30 min maratónu niekedy. Tieto tweets zvuk exciting.August 22. 2015

tipovanie na Betclic

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése