2017. április 18., kedd

Jonny Evans zasiahne úraz čase West Brom víťaza k down in-tvoriť Stoke

Mark Hughes obvinený Claudio Yacob dostať Geoff Cameron vylúčený po tom, čo jeho strana skĺzol k porážke.poranenie víťaz Jonny Evans limitovaný neskoré dráma po Camerona prepúšťanie minút potom, čo Jonathan Walters bol vyrovnaný pre Stoke a pozrel sa získali im pravdu.

Cameron šiel so zvyšnými potom, čo tlačil Yacob do chrbta deväť minút krku po argentínskej jeho výzvu.

Ale manažér Stoke cítil stredopoliar prehnane opustiť návštevníkov s 10 mužov a bude uvažovať o odvolaní. "Neboli sme s reakciou chlapca Yacob aby bol úprimný príliš šťastný," povedal. "Myslel som, že išla dole s úmyslom možno dostať Geoff poslal preč a bohužiaľ pre nás to, čo je schopný robiť.

" Budeme mať na to pozrieť v nedeľu a rozhodnúť o či by sme sa proti rozhodnutiu odvolať.Moja prvá myšlienka je, že sme pravdepodobne osloví.

"Bolo to nešťastné. Geoff reagovala na neskoré výzvu na nohe mu zranených v prvej polovici roka. Je pochopiteľné, do určitej miery. "

Hughes tiež cítil, že neskoré červená karta hrá obrovskú úlohu vo víťazný gól. "V set-hrá ste jeden muž dole a oni sú všetci hádže dopredu," povedal. "V určitom bode je tu niekto, zadarmo.

" Mohli sme urobiť lepšie vyčistiť šancu, je to prebubláva cez a skončil na druhom stĺpiku pre vodovodné-in.Určite nehral zďaleka ako by sme boli schopní. "

Porážka ukončila Stoke víťazný beh a oni bojovali, aby vytvorili jasný otvory Boaz Myhill úspora Glen Johnson a Marko Arnautovic pred Walters nakoniec udrel .

Avšak, to bol nudný hra pred prvom góle Stéphane Sessègnon už od októbra 2014 otvoril skóre a nastavenej Albion sa na po sebe idúcich víťazstiev.

bol to Tony Pulis tretí po sebe idúce víťazstvo nad jeho bývalý klub a domáce ujímajú sú teraz deväť bodov jasné z pásma zostupu Premier League

Pulis povedal :. "Bez ohľadu na to, či je to proti Stoke, alebo niekto, že najdôležitejšie sú tri body a back-to -Vrátiť víťazstvo.Je to rušné obdobie a my sme išli do zápasu bez štyroch hráčov.

"K tomu, aby v predstavení sme urobili bez štyroch hlavných hráčov je fantastické. Našťastie pre nás to klesne na Jonnyho koncom. Bol to skvelý podpis pre nás. Nie je to len dobrý obranca, ale jeho kvalita na lopte je first-class. On jednoducho vyžaruje triedu. "

Sessègnon zdala byť mimo Pulis plánoch v tejto sezóne, ale on sa prebojoval späť do boku. To bolo len jeho siedmy gól v dvoch a pol rokoch v Albion a Pulis chce 31-ročný sa skóre viac. "Vytiahla som ho [ stranou] tento týždeň.Myslel som, že bol fantastický proti Newcastlu a povedal mu, že potrebuje ciele, "povedal Rooney said.Wayne zachrániť za Manchester United proti Swansea Čítajte viac


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése