2017. április 15., szombat

Ožívající Northampton odprevadiť Glasgow ako Ahsee tual krížia dvakrát

Aký rozdiel nový tréner robí. Po Saracéni, Leicester a Bath pokračoval vynikajúci začiatok anglických klubov do svojich európskych kampaní, Northampton sa stal najnovšie kolekcie Angličanov, aby sa pokúsili upútajú Eddie Jones. Svätí cestovali na sever do brlohu majstrov Pro12, nie menej, a zrazu vyzeral milión dolárov. Glasgow bol vzdialený druhý vo väčšine neskorej trest hands Bath zásadnú víťazstvo departments.George Fordovej nad Leinster Čítajte viac

Potom, čo bola tak nevýrazná v Premiership v tejto sezóne - naozaj, pomerne ploché v ich európskom otvárač proti Scarlets poslednej víkend - Northampton hrala skôr majstrov oni boli sami pred rokom posledný. A Jones mali veľa anglických hráčov, aby zvážila.

"Je to nový bridlice pre každého," povedal Kieran Brookes, muž zápasu. "Cieľom Everybody je dostať sa do tímu Anglicka. S novým trénerom, je to skvelá príležitosť pre každého. "

Brookes bol zaslúžený muž zápasu, ale horúcejšia, s ohľadom na svojej nedávnej histórie, bol výkon Luther Burrell. V stredu vynechal Svetového pohára mal ruku v prvých dvoch pokusoch Northampton a bol referenčný bod v priebehu, aj keď pripúšťa žltú kartu v druhej polovici ako Glasgow naháňal hru.

Ale najpozoruhodnejšie funkcia zápasu bol Northampton skrumáž, na čele s trojicou Angličanov.Glasgow sú rovnako mocná jednotka ako každý v Pro12. Nemohli vyrovnať s Brookes a jeho mladých anglických kamarátov, ktorí prekvitali aj bez Dylan Hartley ukotviť svoje úsilie.

Svätí boli dva pokusy až do polhodiny značkou. Potom, čo Finn Russell pristál druhý z dv och raných pokusov na bránu, Burrell bol prvý, hore a dole, ktoré pristálo v Glasgow je 22, výklopná späť George píšu, ktorý vyrazil a rozbil jeho cestu cez čiaru po štvrť hodiny.

To bolo okolo potom, že nerovnosť vo skrumáži naozaj kopol. Pat MacArthur opúšťa ihrisko v ôsmej minúte po rane do svojho už podozrivého čeľuste, prehlbujúca sa kríza zranenia Glasgow je na šlapka.Shalva Mamukashvili bol nedávno podpísal na pomoc v tomto oddelení. Budú potrebovať niekoho iného, ​​ak MacArthura čeľusť je prerušené.

Gruzínska úvod bol hrubý.


Northampton yeomen išiel Bet365-Bonus čaká na Vás priamo cez Glasgow osem znovu a znovu. Northampton trvalo tri body z jedného takého oponovanie a do konca prvého štvrťroka Ryan Grant bol v smetiaku hriechu. Northampton zhromaždené ďalšie tri body z následného linka-von a pohonu.

Na pol hodiny, sa ďalej natiahnuté ich vedenie. Burrell dieru off Myler a loptu točil široká, kde Ahsee tual prešiel Hogg pre Northampton druhý pokus. Že 18-3 vedenie bolo oslabili v prístupe k polčasom.Russell skončila na tyči, s iným pokutového pokus, ale Svätí pripustil päť metrov skrumáž v následku. Josh Strauss podarilo prísť preč s loptou off ustupujúce skrumáži a Peter Horne vzal po tenkom ľade cez Northampton zálohe pre pokus. Ale nebolo úniku z týchto zoskupením. Ďalším veľkým shove prinieslo ďalšie tri body pre návštevníkov Úderom pol času na vedenie 21-10, ktorá v žiadnom prípade lichotí them.Telusa Veainu skóre dva ďalšie pokusy dať Leicester Tigers víťazstvo v Trevise Čítajte viac

< p> Glasgow boli prísnejšie v nastavenom kus po prestávke, takže Northampton sa obrátil na svojho protiúto ku.Ben Foden - akú cenu návrat do Anglicka farby pre neho? -. Prešiel Horne v prevádzkovom späť kop a bol až na nohách, keď lopta sa vrátil na odoslanie prostredníctvom čipu, ktorý tual dosadol na jeho sekundu

Sixteen smeruje nadol doma, víťazovi Pro12 musel reagovať. A tak to urobili. Sankcie začala montovať ako Glasgow poslal vlnu za vlnou útoku. Burrell videl žltý tesne pod hodinu. Russell poklepal trest, Leone Nakarawa účtované päť yardov a Strauss ocitá mimo. Russell, keď minul konverziu.

Glasgow stále prichádzali, ale oni boli rastúce zúfalstvo. Rozliate priechod ukončila jeden útok - trest cue do Northamptone na výslednej mlyne.Christian Day je kradnúť v line-out robil za inú. Bol to nešťastný večer Mamukashvili

Tom Wood, as mal minulý víkend, pripomenul nám všetkým -. A Jones predovšetkým - že môže súťažiť o loptu na zem, čím Maricio Glasgow je najnovšia sklonu na čiara. To bolo v súlade s témou večera. Zásahy tual môže požičali medzinárodnej pocit, ale v skutočnosti to bol príbeh Angličana po Angličan prihlási do nového trénera. Len škoda, že nemôžu zvládnuť to pre ten starý.

Bet365-Otvorte si účet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése