2017. április 10., hétfő

South Sydney Rabbitohs priniesť sever Queensland Cowboys na zem

South Sydney udrel sever Queensland 31-18 Townsville vo štvrtok v noci, čo vyvoláva otázky o Cowboys 'NRL Premiership menších nádejou.

North Queensland boli letiaci na prvých dvoch po väčšinu roka , ale teraz utrpeli back-to-back strát prvýkrát od treťom kole v marci.

Oba tímy odchádzajú prst až k päte v prvom polroku v zábavnou displeji začať koleso 23, pričom Rabbitohs ísť do prestávky sa svojimi nosy vpredu 13-12.Shaun Kenny-Dowall späť v nemocnici, ale v tomto roku by sa mohol vrátiť na Roosters viac

pre otvorenie 20 minút v druhej polovici došlo nimrat sa došlo frustrácie a tam bola kopa strkať as oboch tímov zahreje na vlhkosť N orth Queensland.

Ale ako hra usadil sa zajačikovia syčal.Pokusov z Jason Clark a Alex Johnston vytvorila náskok pre Rabbitohs a keď Dylan Walker pruhovaný cez pod miest v 73. minúte, zápas bol preč Cowboys, cez neskoré potešenie vyskúšať od Michaela Morgan.

To netrvalo dlho pre Rabbitohs kapitána Greg Inglis pečiatka svoju značku na zápas, predávať vystreľovacie priepust figurínu Justina O'Neill zaútočiť cez v tretej minúte. Adam Reynolds pridanej bonusy.

V 15. minúte nedvíha bol rad na juhu Sydney prestáť tlak s tým, že Cowboys pochodujúce posun vo off zadnej troch priamych sankcií.O'Neill robil to počítať, škrtnutím rozšírili Johnathan Thurston zamykanie skóre s jeho obrátenie. Cieľom línia obrany

Cowboys bola spochybňovaná znovu v 25. minúte a Thomas Burgess zistil, že chce, ohýbanie linku a zabuchla loptu až do skóre.

V tieni polčasu Reynolds štrbinovej bránku z hry otvori� � náskok 13-6, ale Cowboys boli doteraz neurobili. Zametanie pravej strane pohyb loptu videl O'Neill, aby busta pred kopať in pre Lachlan Coote skóre. Thurston prevedená na orezanie okraja na jednom mieste.Ale South Sydney reagoval a dokázal príliš dobré pre AT dobe nedbalého sever Queensland.

Cez dva body sú Rabbitohs čelia nervózni čakanie po šlapka Issac Luke bol umiestnený na správe o kladkostroj na Coote.

Rabbitohs tréner Michael Maguire povedal, že výhra bola pekná, ale tam bol ešte veľa práce urobiť.

"Som spokojný s hráčmi," povedal. "Oni boli tvrdo pracuje…útočníci položili dobrý základ.Cowboys majú veľký predný balíček a posunúť vpred, to sme vedeli.

"[Ale] Som si vedomý toho existuje mnoho vylepšení v celom rade oblastí, aby sme sa zameriavajú na."

Inglis opúšťa ihrisko v umierajúcich minútach v rámci spoločnej NRL pravidlo otras mozgu, ale povedal, že nedošlo k ž iadnym závažným problémom po nadviazaní kontaktu s Cowboy Ethan Lowe rameno.

"Som veľmi potešený, že sme dať v tomto predstavení, to je niečo, čo sme sa stavať," povedal Inglis.

Cowboys tréner Paul Green zostala frustrovaná 18 sankcií fúkané v stretnutí proti obe strany, ktorá tvrdí, že hrá svoju úlohu v zastavení útoku North Queensland.

"Full úver Souths, ktorý hral veľmi dobre," povedal. "Oni boli lepším tímom v noci.Bol som trochu sklamaný 18 pokút.

"Keď máte dve, prvé štyri strany, že je príliš veľa tresty v hre. Cítil som, že celá hra bola zastávka začiatok. Keď sa hra začala dostať sa tam bol beh sankcií a veľa odstávok. Bolo to trochu frustrujúce. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése