2017. április 13., csütörtök

Solheim Cup body sú drahé, ale musí byť neslúži normy golfových

Keby Alison Lee nie je zdvihla loptu omylom na 17. zelene dnes už neslávne známej fourball zápas, bude zostávajúce a drobná putt boli pripustil? Boli role obrátené, keď Európa bola obeťou nedorozumenia, bolo by Pettersen a jej spoluhráči vykazovali rozumné sťažnosť? Európe Suzanne Pettersen ospravedlňuje USA po Solheim Cup rade Viac

V prípade, že odpoveď na otázku buď, nieto ako je áno, potom následná americká víťazstvo je o to viac si zaslúži oslavu. Ak Pettersen urobil naozaj chopiť chvíľu nedorozumenia v mene jedného Solheim Cup bodom potom by mala byť vďační, že Európa nebola v skutočnosti vyhrať.V súčasnej situácii, Pettersen sa vystúpiť na ľa hkú váhu.

V samotnej súťaže, tam bol pozoruhodný prudký nárast pozornosti. sledovanosť Sky Sports 'raketovo v podporil teóriu žiadna taká vec ako zlú publicitu. Pre všetky prehnané nezmysel pripojené k takých scenároch, to bolo epos golf odpľul. To bolo tiež jeden ďaleko od zložitosti hry; to bol jednoduchý scenár, ktorý mal okamžitý a priamočiare riešenie.

občasné upchatie Golf je ľahký cieľ, ale stále zostáva neoddeliteľnou slušnosti a integrity nad tým, čo by malo a nemalo diať v rámci parametrov hospodárskej súťaže. Že nepísané štandardné sady golf seba ako taký cenný zábava.To je tiež dôvod, prečo Pettersen je postoj spôsobil taký rozruch. Laura Davies, ponorený v golfe a Solheim Cupu, bol medzi tými úplne kúsavý v ich kritike.

Studený, hraničné urážlivý nedostatok sebavedomia ukazuje Pettersen a jej kolegovia potom, čo sa prach usadil v Nemecku odráža strašne na Europea n Solheim kontingentu. Facebook Twitter Pinterest Team USA oslavuje po víťazstve v Solheim Cupe späť zo svojho európskeho rivalmi foto: Uwe Anspach / DPA / Corbis

Osem z tohto porazeného tímu sa pripojil k USA na oslavu neskôr večer; Pettersen, prekvapivá, medzi nimi nebol.Počas post-mediálna udalosť povinností, nórsky hral so svojim mobilným telefónom, chichotala, pokrčila ramenami a v podstate pýtal: "Čo je povyku?" Bol to postoj lepšie uznaný medzi skazených školákov. Oni, aspoň neviem o nič lepšie.

V pondelok ráno, realizácia nakoniec zasiahla Pettersen z toho, čo sa odohralo. Vzala na sociálne médiá vykazujú ľútosť, trval na tom, že bola Pettersen dodal: "moc ľúto nebude myslieť na väčší obrázok." "Snažil som sa môj najťažšie pre môj tím a dal jediný zápas a bod, ktorý by mohol byť Unibet-Vyzdvihnúť bonus zarobil pred športová spr� �vanie a hra samotného golfu!Mám pocit, že nechal svoj tím dole a je mi ľúto. "

Lepšie neskoro ako nikdy, Suzanne.

Existujú golf fundamentalisti, ktorí trvajú na tom, Lee bol ten v nepráve v vyzdvihnutie putt, ktoré neboli formálne pripustil, čo zapríčinilo scény chaosu. Z technického hľadiska sú správne.

Napriek tomu americký hráč verí počula ústupok, bod ona nemá žiadny dôvod vymyslieť. Tam boli nehorázne preháňania, ako dlho putt v pochybnosť vlastne bol.USA i európske tábory poprel zvesti, že hráči a Lee najmä predtým varovali vyzdvihnutie predčasne.

Vzhľadom k tomu Pettersen a jej strana je dokonale v rámci svojich práv na otázku nesprávne zdvíhanie lopty, z v okamihu, keď Leeho presvedčenie bolo konštatované, a úroveň blížiacu spadu bola realizovaná, rozumné opatrenia by mali byť prijaté. Dokonca aj bezprostredné koncesiu na 18. jamke, polovicu zápasu, by mal maľované Pe ttersen a Európu v roztomilým, pozitívnom svetle.

V 9 1/2 6 1/2 dopredu a predovšetkým, bez United States bola poskytnutá bojovú príčinu, Európa by mala ešte udržal trofej.Mohlo by dokonca boli Európu na morálne vyvýšenom mieste, keby bola snímanie Lee urobil láskavosť.

Aj keď to nebude mať žiadny verejný priznanie toľko, ako sa zdá nemysliteľné, že nikto na európskych pracovníkov ticho nútil Pettersen a jej partner Charley Hull urobiť správnu vec. Nie podľa litery zákona, a to v poslušnosti puntičkári Golf pre protokol, ale o základných dôvodov športového správania. Pritom celý príbeh 14. Solheim Cupe by sa zmenili.

Neskorší prístup Pettersen, Hull a Európskou kapitána Carin Koch, keď vo verejnosti bol hrubý chybná. Nikto v širšom svete podozrivý Lee podvádzanie.Namiesto toho, "pravidlá sú pravidlá" sentiment Európanov zapálené už nestabilnej situácii a podporila teóriu z nich sú oprávnené porazení. Nebolo počas povinnosťou post-i médií, náznak ľútosti, ani to musí byť povedané, zdanlivý starostlivosti, že víťazná pozície Solheim Cup a príležitosť, aby sa história bol odhodený. ​​

situácia bola "nešťastné", hovorili. By malo byť manipulované inak? Nebuď hlúpy.

Bol to celkom ohromujúci public relations omyl v kontexte širšej nálady. Ak je pokus o priehyb taktikou bolo neohrabane premyslené, nieto potom popravený.Trvalo to až do nasledujúceho dňa, zdá sa, že pre tento svitať Pettersen.

role Leeho v tejto búrke by nemal byť podceňovaný.Nebola len jediný debutant na americkom tíme, ale bol posteľ-viazaný otravy jedlom v ranej fáze Solheim Cup týždeň.

K ich cti, americkí hráči sa zdalo, aby sa osobitná bod uzdravovať okolo mladík zatiaľ čo skúsenejší pretekár môže boli ponechané na boj vlastnej bitku.

Leeho emócie bol potvrdený v dôsle dku záverečného ceremoniálu, sediaci vedľa jej spoluhráči, keď prepukla slzy.

"bol som naozaj pokojné a tak nejako sledoval z lavičky," priznal Lee. "Ale ja chcem povedať, že som pocit, že je to preto, že som stále hviezda udrel byť v tomto tíme. Pred Ani rok som sa na ne pozerať v televízii.Bol som na ne pozerať zvonku povrazov.

"Naozaj som chcel byť tu. A skutočnosť, že som tu, stále tomu nemôžem uveriť. "

Bol to moment hodný úsmevom v každej spoločnosti. Lee sa objavil nezranený, bez úhony, slávil a víťazný.


To môže byť oneskorený, ale prinajmenšom Pettersen teraz uznal mrak Vrhla pred týmto strieborné obloženie.

Unibet-Otvorte si účet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése