2017. április 16., vasárnap

Steph Curry se 44 body pomohl Warriors zlomit další rekord

Steph Curry také devět tři ukazatele a zaznamenal 44 bodů, což vede neporažený Golden State Warriors k vítězství 112-109 nad Raptors v sobotu.

Curry byl 14 na 24 z pole a devět pro 15 zpoza oblouku jako Golden State tlačil svůj NBA rekord start do 21-0. NBA MVP je v průměru 30 bodů za jeho šesti kariéry hry v Torontu, kde jeho otec, Dell, hrál pro jeho posledních třech sezónách.

„Mám skvělé vzpomínky tady pozoroval můj táta hru.Dostal jsem nějaké injekce se na tomto ráfku po dobu tří let každý zápas noc,"řekl. „Baví mě přijde sem a hraní, to je známý nastavení."

Klay Thompson přidal 26 bodů pro Warriors, a Draymond Green přida l 16 bodů, devět doskoků a šest asistencí.

podle Elias Sports Bureau, výhra pohyboval Golden State kolem St Louis Maroons sdružení unie, předchůdce k MLB, pro nejlepší start do sezony od profesionální sportovní team.After let v depresi NBA, východní konference se nevzdávají více

v 25 po sobě jdoucích pravidelný-kořenit vítězství, bojovníci také mají třetí nejdelší sérii v historii NBA, za pouze 1971-72 Los Angeles Lakers (33) a 2012- 13 Miami Heat (27).

„to je naše 11. vítězství na silnici v tomto roce, takže budete muset dát kluci tam tolik úvěru ještě na hry, kde Bet365-Bonus ihned po registraci jsme opravdu nemají to, hledat způsoby, jak vyhrát,"řekl prozatímní trenér Luke Walton.

Tenhle byl výzvou.Tříbodové marže uzavřeno nejmenší sezony válečníků, kteří vyhráli 106 -103 v Utahu v pondělí.

„Je to opravdu Bet365-Podrobnosti zde dobrý," uvedl Curry. „Jedenadvacet různé úkoly a my jsme byli schopni oddělit každý z nich samostatně a zjistit různé způsoby, jak vyhrávat. Bylo to zábavné."

Kyle Lowry zhotovil šest tři ukazatele a zaznamenal kariéru-vysoce 41 bodů za Toronto, který poklesl tři čtyři.DeMar DeRozan zotavil z ošklivého one-for-10 výkon střelby v první polovině, končit s 16 body.

Raptors také hrál vyrovnaný zápas na Golden State v listopadu, ztrácí 115-110. „Musíme si uvědomit, že je to nejlepší tým v lize a měli jsme je až do posledního držení obou hrách," řekl DeRozan. „To jen ukazuje, jak dobrý tým můžeme být. Musíme se z ní poučit."

Lowry našel Lucas Nogueira pro alley-oop namočit s 2:03 jít, vázání ji na 102.

< img width="400" class="aligncenter" src="http://wpp.katalog365.cz/subdom/wpp/images/Fluminense_17.jpg" />

Green reagoval dvěma výstřely nečistými pro Golden State. Po DeRozan šel jeden pro dvě osoby na trati, Curry zasáhla další dva trestné hody.Kari a Thompson pak spojí jít šest na šest v řadě v posledních 18,2 sekund na pomoc Golden State vydrž.

„Vypadá to, že se mu dostane 40 bodů v tichosti," řekl Thompson Curry. „Vím, že časy, které jsem dostal 40 v NBA, byl jsem velmi spokojený s tím, ale prostě vypadá, že nebude obsah."

Sázkové bonusy Bet365

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése