2017. április 16., vasárnap

ACL v konečnom znení: Juric sa vracia k streľbe Západné Sydney najprv-noha zvíťaziť nad Al-Hilal

A osamelý Druhá polovica štrajk z náhradného Tomi Juric hranami Západnej Sydney Wanderers do 1-0 víťazstvo nad Al-Hilal. Domáce víťazstvo bolo veľmi dôležité pre stranu Tony Popovic, ale rovnako dôležité je popierať Saudovia výsadkový ciele, kľúčové ambície, ktoré bolo úspešne dosiahnuté.

To bolo vždy bude stret kultúr. Al-Hilal, tak pomenovaný pretože kráľovského dekrétu z dávno odišiel Saudskej kráľ, sa môžu pochváliť tradíciu, ktorá siaha viac ako pol storočia a sú niektorými definíciami, v Ázii je najviac zdobený klubu. Mega-bohatý a nasadenie kráľovská modrá vhodný pre klub s kráľovskou m entalitou, Al-Hilal sa cíti byť v hornej časti hierarchii.Přezdíval Al-Zaeem,, The Boss ', iste majú ambície.

V červenom rohu boli Západnej Sydney Wanderers, tím sa sotva dva roky histórie, čo predstavuje ich mesto je rozľahlé predmestie. Tím zložený čiastočne off-odliatkov a odmieta, a ten, ktorý hrá s robotníckej pracovnou morálkou kované vo forme svojho trénera Popovic. Klišé aj keď to môže byť kontrast snáď ani nemôže byť väčší.

Al-Hilal nastúpenej s titulkom zaberanie kalendári, aby zodpovedala toľko vychvaľovaný Marcello Lippi-trénoval Guangzhou Evergrande, kto Wanderers skvele odstraňujú u štvrťfinále fázy. V prednej línii bol Saudi plagát-boy a plodný strelec Nassir Al-Shamrani.Eukcionálna, hoci teraz starnúca saudská hviezda, Jasser Al-Qahtani zmeškala výlet do Austrálie kvôli pozastaveniu. Obrana bola zadržaná veteránom Kórejskej republiky Kwak Tae-Hwi. Najpozoruhodnejší bol braz� �lsky hráč Tiago Neves. Nie je to druh juhoamerického sprievodcu, ktorý sa často nachádza v ázijských ligách, ale jeden so siedmimi čiapkami pre Seleção a životopis, ktorý zahŕňa kúzla na Fluminense a Hamburg. V niektorých ohľadoch podozrieva Popoviča a jeho stranu Prosperovať pri väčších protivenstvách. Kampaň Wanderers z veľkej časti odrážala beh Adelaide United do finále 2008, napätej kampane jemných marží.Výzvou pre Wanderers bolo vyhnúť sa osudu, ktorý postihol Reds pred šiestimi rokmi, keď prima Gamba Osaka ukončil zápas v priebehu niekoľkých minút, na ceste k 5-0 agregátnej porážky.

Vzhľadom k tomu, vyšlo najavo, hra-plán, aby hru kompaktný bola úspešná, a Al-Hilal zriedka ohrozený cieľ domáceho tímu v počiatočných fázach, a to napriek ich ochotu zabezpečiť rýchly mimo bránu.

Popovic zvolený začať jeho dvaja najlepší hráči na lavičke; útočník Juric a Socceroos 'World Cup obranca Matt Spiranovic. Obaja sú ešte stále dosiahnuť zhodu kondíciu, ale v prípade Juric druhá polovica vchod a je v súlade s Wanderers preferované metodiky; tesný otvor a silný finiš.Je to proces, ktorý slúžil Wanderers dobre po celú dobu ich krátkeho života. A tak sa opäť ukázalo

Al-Hilal občas zdalo, že chce usilovať o skoré bránu, ale Wanderers majú odolnosť niekoľko ďalších nemôže vyrovnať. Trvalo plných 45 minút po oboch stranách vybojovať otvor, ako Al-Shamrani lyžovať svoj snímku za sebou len brankár poraziť z 15 metrov. Bol to jemný otvor, hoci stručného pohľadu na bránku.To bolo vždy pravdepodobne zhoda o niekoľkých otvory a potreba, aby čo najviac príležitostí v opozícii pokutového územia.

Trvalo plných 60 minút, než sa Wanderers vykúzliť kop, a to aj potom Shannon Cole voľný kop z okraja pokutového územia nemohli preniknúť múru.

Juric vstúpil do boja tesne pred ho dine značke, ako sa očakávalo, a dav zakričal svoj súhlas s vzácnou divokosťou, a to aj od vznešenými štandardy v Wanderers domáci zápas.

Ale iba šesť minút po príchode na, Juric strelil rozhodujúci gól. Full-back Antony Golec, pod-hodnotené pre svoju schopnosť ísť vpred, vydal perfektný nízku dodávku z ľavej strany a Juric svalnatý pred svojho strážcu kĺzať loptu domov.Bola to jednoduchá úprava takým spôsobom, ale typické Juric byť talizman v tíme z veľkej časti skladá z remeselníkov.

"Jeho vplyv bol fantastický," povedal Popovic of match-víťaz Juric. "On nehral sedem týždňov. Bol to fantastický gól. Veľkú prekrývajú, veľký loptička a končí skutočným Strikers. Je to škoda, že nedostal ten druhý. V každom lige na svete, ktorý je veľký cieľ. "

Po zablokovaní bol zlomený, náhle zápas bol živý, ľahko štiepeniu vo švíkoch. Al-Shamrani tvare zbytočne Ante Covic a stále nebez pečnejšie zajiskření-počúval Salem Al-Dossari urobil podobný. Thiago copped žltú kartu, ktorá sa zdalo nesie z frustrácie.Majiteľ klubu Prince Abdulrahman bin Mosaad napodiv udelil pozíciu na lavičke, hrozilo dostať poslal na tribúne. Jeho strana, medzitým boli v nebezpečenstve, že stratí svoje zameranie, a hrať do rúk domácich.

Juric praskla dopredu z protiútoku sa 18 minút zostáva a ako Al-Hilal svoje zostávajúce obranné duo späť -tracked, keď skončila na tyči, s nízkym strele, ktorá bola vyššia presnosť než moc. Bolo to takmer presný zásah, ale mohol ukázať ako hlavnej jeden. Jedná sa o týchto jemných marže, ktoré je možno tituly vyhrali a stratili.

Spiranovic potom prišiel o vo vzácnom Defenzívne záložník úlohu, rovnako ako Popovic nepochybne plánoval pre-zápas.Tieto Wanderers lovili druhý gól vziať do Rijádu.

Wanderers však neboli bez nervózny momenty okolo svojho cieľa. Daniel Mullen prikývol back-hlavičku nad postupujúcou brankára Čović ale bolo zabránené katastrofe. Al-Dossari potom zamieril strašne off cieľ, keď predstavila s veľkým otvorom.

save zápasu neprišiel až minútu do nastaveného času. Tentoraz Al-Dossari nemôže byť obviňovaný za Covic stál vysoký a urobil rozhodujúci gól. Tlak vyznelo stáva intenzívnejší a oni mali jednu poslednú príležitosť na tie-meniace preč bránku. Dav 20,000 kapacita zatajili dych, ale Thiago udrel do steny s jeho voľného kopu.Bol to doslova posledný kop z prvého ramena nervy drvenie.

"Tento výsledok nás napĺňa dôverou," povedal Popovic. "Sme na polceste k dosiahnutiu niečo naozaj špeciálne. Stanovili sme platformu teraz. Všetci hráči si zaslúžia ocenenie, ale práca nie je v poriadku. "

Juric bol menovaný hráčom zápasu za jeho rozhodujúci polhodiny cameo. Keby sa môže opakovať čin v Saudskej hlavnom meste Wanderers stáť ve ľkú šancu, že budú korunovaní králi z Ázie.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése