2017. július 20., csütörtök

Budem ešte rýchlejší, verí tohtoročný kráľ šprintérov Gatlin

Najzvláštnejší na Justin Gatlin je možno to, ako veľmi normálne je. Skromný, potichu hovoriaci; pozitívny zjav v aréne bet 365 naplnené veľkými šprintérskym egy.

Keď chcel ako chlapec začať s atletikou, rodičia sa mu smiali - synček im pripadal príliš lenivý, príliš pomalý. Potom vyhral olympijské zlato v Aténach 2004, ale rozhodne to nebol štart hladkého životného príbehu, naopak: od roku 2006 trpel pri štvorročnom zákazu za doping.

"Beriem to tak, že také sú pravidlá života. Každého niečo dostane na kolená. Každý je v určitej chvíli niečím skúšaný, "líčil Gatlin vlani pre MF DNES, keď prišiel ako hlavná hviezda Zlatej tretry. "Cítite, že Kvam hovorí n ejaká vyššia sila, a hovoríte si: Ako zlé to bude?A v mojom prípade: To bude tak zlé, že už nebudem nikdy môcť behať a ukázať svetu svoj najväčší dar? "

Ale už vtedy mohol úľavný dodať:" Nedopadlo to tak. Vrátil som sa a som tam, kde som bol predtým. "

Čo nie je žiadne machrování.

Justin Gatlin je v Kristových rokoch momentálne šprintérske jednotkou planéty. Image olympijského šampióna u neho nie je tak zásadný, predsa len už od Atén ubehlo 11ročná; hovorí za neho skôr to, že zabehol štyri najrýchlejší stovky roka.

A šampionát v Číne sa blíži, začne za mesiac. "Tlak necítim.Je súčasťou mojej aktuálnej pozície, "hovoril realisticky potom, čo pobil konkurencii na piatkovej Diamanové lige v Monaku.

Čas 9,78 len potvrdil jeho konštantný formu:" Dám si tri týždne voľna, budem študovať svoje tohtoročné preteky a hľadať, ako byť ešte silnejší, "uviedol.
< center>
"Dúfam, že sa časy začínajúcich číslom 9,7 stanú mojím štandardom. A že budem v Pekingu ešte rýchlejší. "

Behať s Boltom je vzrušujúce

Aký to kontrast proti trápícímu sa kráľovi: kým Gatlin víťazí vo výborných časoch, Usain Bolt má zatiaľ bet365 bonus vpromaroděné sezóne bez formy na konte jedinú stovku - za 10,12. Na základe toho mu v rebríčku najlepších výkonov roka patrí delené 60. až 66.miesto, čo je na Jamajčanovy pomery strašidelná bilancie.

Ak pristúpime na úvahy, že Bolt môže na MS v Číne prehrať, jeho potenciálny pokoriteľ by vstúpil do atletických dejín - ako ten, kto ukončí jednu éru. Gatlin bol vedľa Bolta okrem iného na štar te "stovky storočia", keď na olympiáde v Londýne bral v úchvatnom finále za 9,79 len bronz; taký čas pritom zvyčajne stáčavý na veľké triumfy.

"Nepovedal by som, že je to kruté, skôr vzrušujúce," hovorí Američan o pretekanie proti Boltovi.

Poraziť ho, to by bol strhujúci finiš jeho cesty do úlohy "polepšeného hriešnika". Čas od času sú Gatlinovi jeho dopingovej prečiny pripomínané, toto bremeno nesetřepe.Ale prípadný titul bet365 stavky majstra sveta by mohol dať príbehu pozitívne bodku. Pozitívne, nie definitívne.

Gatlina ženie aj vízia olympiády v Riu; napriek tomu, že mu tou dobou bude už bet365 34 rokov, čo u šprintéra značí veľmi pokročilú fázu kariéry. "Ale ja neviem o tom, že by existovalo pravidlo, ktoré zakazuje behať stovku po tridsiatke," usmial sa vlani v Ostrave: "Toto by som chcel bori ť."

Jeho rodičia i fanúšikovia už dávno vedia, že nie je ani lenivý, ani pomalý - ale naopak pekelne rýchly.

Tak rýchly, aby napríklad aj zosadil kráľa s iniciálami UB?

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése